Elektrotechniek

De hedendaagse elektrotechniek is erg uitgebreid en ontwikkelt zich snel. De gemiddelde elektrische installatie heeft tegenwoordig veel aansluitingen en groepen. Om de betrouwbaarheid én veilighied van uw elektrische installaties te waarborgen dient u deze goed te onderhouden. Bakker Installatietechniek heeft alles in huis om uw elektrische installaties veilig en betrouwbaar te laten functioneren.


Installatie, uitbreiding en onderhoud elektriciteitsnetwerk

Bij Bakker Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor alle facetten van elektrotechniek. Of u nu een compleet nieuw elektriciteitsnetwerk aan wilt laten leggen, uw aansluitpunten of installatiegroepen wilt laten uitbreiden voor bijvoorbeeld een nieuwe keuken of voor de onderhoud cq renovatie van uw elektrische installaties.
Tevens kunnen wij een inspectie uitvoeren op uw bestaande elektrische installatie of deze voldoet aan de de geldende normen. 

Bij al deze werkzaamheden betreffende de elektrotechniek zien wij toe of de bestaande- of de gerenoveerde elektrische installatie de beoogde veiligheid heeft, volgens de geldende voorschriften NEN1010.

 

Beveiliging

Helaas is het tegenwoordig steeds vanzelfsprekender om na te denken over de beveiliging van uw huis of pand. Beveiligen is een samenspel van mensen, techniek en bouwkundige maatregelen. Bakker Installatietechniek heeft dit allemaal in huis en zorgt ervoor dat alle middelen en maatregelen perfect op elkaar worden afgestemd. Dit noemen wij integrale veiligheidszorg. Geavanceerde (intelligente) camerasystemen en elektronische beveiligingsinstallaties krijgen daarin steeds meer een centrale rol. Vraag hier naar de verschillende mogelijkheden.

 

Datanetwerken

Voor het aanleggen van fysieke bekabeling van netwerken voor uw kantoor- en/of leefomgeving bent u bij Bakker Installatietechniek aan het juiste adres. Zo kunnen wij uw netwerkbekabeling leggen van uw netwerkserver naar uw PC-werkstations, uitgevoerd in CAT5E en CAT6. De bekabeling wordt dan gecentraliseerd in een patchkast, waarin tevens uw netwerkserver onder gebracht kan worden. We staan u graag te woord over de verschillende mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Storingsdienst

Onze storingsdienst is voor spoedstoringen 24/7 bereikbaar op: 06-25494049

Voorwaarden

Download hier de Uneto-Vni Algemene Voorwaarden voor installatiewerk.

Contact

Rode Landsweg 10
8085 SM Doornspijk
06-25494049

Naar het contactformulier