Klimaatbeheersing

Wilt u zelf bepalen wat de temperatuur en luchtvochtigheid in uw huis of pand is? Dan dient u aandacht te besteden aan het koelen, verwarmen én ventileren van uw gebouw of woning. Er zijn verschillende systemen om de temperatuur en de luchtvochtigheid te beheersen. Hierbij zijn duurzaamheid en kostenbeheersing belangrijke speerpunten voor Bakker Installatietechniek.  Wij adviseren u graag in de verschillende mogelijkheden. 

 

Koelen

Er zijn tal van mogelijkheden om uw woning te koelen. Het duurzaamheidsaspect staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt uiteraard kiezen voor een koelingssysteem waar diverse mogelijkheden in zijn. We informeren u echter ook graag over de voordelen van het gebruik van bronsystemen, warmtepompen en woningisolatie. Welk type koelingssysteem geschikt is voor uw woning is afhankelijk van verschillende factoren. We kijken graag met u naar een passend systeem.

 

Verwarmen

Ook voor het verwarmen van uw woning bestaan verschillende technieken. Eerst kijken wij naar uw huidige situatie, zoals de staat van uw CV-ketel, woninginsolatie e.d. Vervolgens bekijken we de mogelijkheden en voorzien wij u graag van een systeem dat het beste bij u past.

Naast de welbekende cv installaties, vloerverwarming en heaters leveren en installeren wij ook de nieuwste trend op het gebied van kachels: de Pelletkachel!
De Pelletkachel heeft een beduidend hoger rendement dan een traditionele houtkachel of open haard namelijk 80 - 97%. Lees hier meer over Pelletkachels.

 

Wij verzorgen de installatie van de volgende warmtesystemen: 

  • Complete c.v. installaties t.b.v. woningen en bedrijfspanden
  • Pelletkachels
  • Heaters voor het verwarmen van bedrijfspanden
  • Vloerverwarming t.b.v. woningen en bedrijfspanden
  • Bronsystemen met warmtepomp installaties

 

Ventilatie - Comfortabele luchtverversing in huis

Minstens zo belangrijk als het goed verwarmen en koelen van uw woning is het ventileren van uw woning! Ook voor de mechanische ventilatie bent u bij Bakker Installatietechniek aan het juiste adres.
Mechanische ventilatie is voorzien van een motor die lucht afvoert uit bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of toilet via afvoerkanalen welke in verbinding staan met de buitenlucht. Kiest u voor een warmteterugwin installatie, dan wordt niet alleen de 'vieze' lucht uit uw woning afgevoerd maar dan wordt er ook frisse lucht naar binnen geblazen. De warmte van de afgevoerde lucht wordt mede gebruikt voor de verwarming van uw woning. 

 

Onderhoud CV installatie en mechanisch ventilatie systeem

Naast de installatie van bovengenoemde systemen bieden wij u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor uw CV installatie en mechanisch ventilatie systeem. De huidige CV ketels zijn beter, sterker en vooral efficiënter met energie. Toch heeft u hiermee nog geen garantie op onbezorgd stoken. Technische systemen vragen altijd om onderhoud zodat u de levensduur van uw CV ketel waarborgt. Goed onderhoud aan uw CV ketel is dus wel iets om bij stil te staan. Bakker Installatietechniek neemt deze zorg graag voor u uit handen. Sluit vandaag nog uw service- en onderhoudscontract af voor uw CV ketel! Klik hier om het contract te downloaden.

 

Contact

Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Storingsdienst

Onze storingsdienst is voor spoedstoringen 24/7 bereikbaar op: 06-25494049

Voorwaarden

Download hier de Uneto-Vni Algemene Voorwaarden voor installatiewerk.

Contact

Rode Landsweg 10
8085 SM Doornspijk
06-25494049

Naar het contactformulier