Service & onderhoud

De huidige CV ketels zijn beter, sterker en vooral efficiënter met energie. Toch heeft u hiermee nog geen garantie op onbezorgd stoeken. Als een installatie geen of slecht onderhoud krijgt, kan dit leiden toe storingen, uitval en een hoger energieverbruik. Goed onderhoud van uw CV ketel is dus wel iets om bij stil te staan. Bakker Installatietechniek neemt deze zorg graag voor u uit handen. Door middel van een zeer goede service en bereikbaarheid wil Bakker Installatietechniek het verschil maken met de concurrent. Verder hebben wij een goede reputatie op het gebied van kwaliteitszorg opgebouwd.

Sluit vandaag nog uw service- en onderhoudscontract af voor uw CV ketel!
Klik hier om het onderhoudscontract te downloaden en stuur deze op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Rode Landsweg 10, 8085 SM Doornspijk.


Bakker Installatietechniek is aangesloten bij de Uneto-VNI. De algemene voorwaarden voor onderhouds- en servicecontracten voor woninginstallatie van Uneto-VNI zijn van toepassing op alle onderhoudscontracten van Bakker Installatietechniek. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Contact

Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Storingsdienst

Onze storingsdienst is voor spoedstoringen 24/7 bereikbaar op: 06-25494049

Voorwaarden

Download hier de Uneto-Vni Algemene Voorwaarden voor installatiewerk.

Contact

Rode Landsweg 10
8085 SM Doornspijk
06-25494049

Naar het contactformulier