Elektrotechniek

elektrotechniek.jpg

Elektrotechniek

De hedendaagse elektrotechniek is erg uitgebreid. De gemiddelde elektrische installatie heeft veel aansluitingen en groepen. Bakker Installatietechniek heeft alles in huis om uw elektrische installaties veilig en betrouwbaar te laten functioneren. In de elektrotechniek worden tegenwoordig veel nieuwe technieken gebruikt. Er is ten opzichte van voorheen een toename van het aantal stroompunten en stroomverbruik. Om de betrouwbaarheid van uw elektrische installaties te waarborgen dient u deze goed te onderhouden.

Bij Bakker Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor alle facetten van elektrotechniek. Naast onderhoud kunnen wij uw elektrische installaties ook uitbreiden. Dit kan variëren van het ophangen van een lamp tot volledige renovatie. Krijgt u een nieuwe keuken? Wij kunnen extra aansluitpunten of installatiegroepen toevoegen. Tevens kunnen wij een inspectie uitvoeren aan uw bestaande elektrische installatie.

Bij al deze werkzaamheden betreffende de elektrotechniek zien wij toe of de bestaande- of de gerenoveerde elektrische installatie de beoogde veiligheid heeft, volgens de geldende voorschriften NEN1010.

Beveiliging

Beveiligen is een samenspel van mensen, techniek en bouwkundige maatregelen. Bakker Installatietechniek heeft dit allemaal in huis en zorgt ervoor dat alle middelen en maatregelen perfect op elkaar worden afgestemd. Dit noemen wij integrale veiligheidszorg. Geavanceerde (intelligente) camerasystemen en elektronische beveiligingsinstallaties krijgen daarin steeds meer een centrale rol.

beveiliging.jpg
datanetwerken.jpg

Datanetwerken

Voor het aanleggen van fysieke bekabeling van netwerken voor uw kantoor- en/of leefomgeving bent u bij Bakker Installatietechniek aan het juiste adres. Zo kunnen wij uw netwerkbekabeling leggen van uw netwerkserver naar uw PC-werkstations, uitgevoerd in CAT5E en CAT6. De bekabeling wordt dan gecentraliseerd in een patchkast, waarin tevens uw netwerkserver in onder gebracht kan worden.

logo

Onze storingsdienst is voor spoedstoringen 24/7 bereikbaar op: 06-25494049

Elektrotechniek

Wij zijn aangesloten bij

Image
Image
Image