Klimaatbeheersing

klimaatbeheersing.jpg

Klimaatbeheersing

Niets is lastiger dan uw woning of uw bedrijf precies op die temperatuur houden wat men op dat moment wenst (conditionering).

Om dit goed te realiseren en onderhouden is vakkennis nodig. Het is niet even een vuurtje stoken maar er komt veel meer bij kijken. Wij gaan met de tijd mee, en mede hierdoor is er steeds meer mogelijk om uw bedrijf of huis warm te houden, maar indien gewenst ook te koelen.

Inmiddels hebben wij in de loop der jaren hiermee ruime ervaring opgebouwd.

Tot onze werkzaamheden behoren o.a:

  • Complete c.v. installaties t.b.v. woningen en bedrijfspanden
  • Heaters voor het verwarmen van bedrijfspanden
  • Vloerverwarming t.b.v. woningen en bedrijfspanden
  • Mechanische ventilatie met of zonder warmterugwinning
  • Airconditioning
  • Warmtepomp installaties

Centrale Verwarming (CV)

Bakker Installatietechniek verzorgt alles op het gebied van centrale verwarming. In een behaaglijk huis is het goed wonen, en in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken. Alles dat betrekking heeft op de centrale verwarming is mogelijk bij Bakker Installatietechniek: van de levering en installatie van een cv-ketel, boiler, thermostaatkraan, radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van ketelhuizen.

Op gebied van centrale verwarming zijn er verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u niet alleen denken aan de keuze van de warmtebron, bijvoorbeeld een cv-ketel, maar ook aan de manieren waarop de warmte verspreid wordt. Naast centrale verwarming via radiatoren, behoort ook vloerverwarming tot de mogelijkheden.

cv.jpg
ventilatie.jpg

Ventilatie

Ventilatie van uw woning of bedrijf

Voor een goed en gezond binnenklimaat is een goed ontwerp en uitvoering van een ventilatiesysteem een vereiste. Een slecht functionerend systeem kan leiden tot problemen met de luchtwegen, geluidsoverlast of vocht en schimmels in uw woning of bedrijf. Bakker Installatietechniek installeert ventilatiesystemen in de vorm van natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie en ventilatie met warmteterugwinning.

Natuurlijke ventilatie

Natuurlijke ventilatie kent vele varianten. Natuurlijke ventilatie gebeurt al door het openen van uw ramen, of via roosters. Het houdt in dat op een energievrije manier warmte uit uw woning of bedrijf wordt geleid. Bakker Installatietechniek kan u adviseren over de mogelijkheden van natuurlijke ventilatie. Zo kunnen wij bijvoorbeeld af- en toevoerkanalen installeren, voor verse lucht in uw huis of bedrijf.

Mechanische ventilatie

Naast natuurlijke ventilatie kunt u ook gebruikmaken van mechanische ventilatie. Mechanische afzuigsystemen zuigen lucht uit uw woning door middel van bijvoorbeeld ventilatoren. Wij maken gebruik van de nieuwste systemen en technieken.

Ventilatie met warmteterugwinning

Een ventilatiesysteem door middel van warmteterugwinning voert vochtige en vuile lucht uit uw woning of bedrijf af. Dezelfde hoeveelheid schone, voorverwarmde lucht wordt door ventilatie met warmteterugwinning weer toegevoerd. Doordat de energie van de af te voeren buitenlucht wordt overgedragen aan de buitenlucht blijft 95 procent van de warmte bewaard. Zo verspilt u geen energie. Dat is prettig voor uw energierekening en het comfort in uw woning of bedrijf.

Airconditioning

Door de warme zomers in de afgelopen jaren is de vraag naar airconditioning is in Nederland enorm gegroeid.

Airconditioning is een installatie waarmee je de lucht in een ruimte kunt koelen, verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen en filteren. Airconditioners zijn er in verschillende vormen. Zo kennen we onder meer verrijdbare of portable airconditioners en split systemen. Waarbij split airco's het meeste worden toegepast en in elke ruimte kunnen worden ingebouwd. Een airco systeem bestaat dan uit een buiten- en binnendeel. Deze binnendelen kun je ook weer in verschillende vormen aanbrengen als opbouw aan de wand of ingebouwd in een plafond.
wasco-airco-brochure-2019.pdf_pagina_05_afbeelding_0001.jpg
logo

Onze storingsdienst is voor spoedstoringen 24/7 bereikbaar op: 06-25494049

Elektrotechniek

Wij zijn aangesloten bij

Image
Image
Image