Vacatures

Loodgieterswerk

loodgieter.jpg

Loodgieter

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor uw loodgieter werkzaamheden? Dan bent u bij Bakker Installatietechniek aan het juiste adres. Wij verrichten alle werkzaamheden die horen bij de loodgieter. Zo installeren wij gas- en waterleidinginstallaties, hemelwaterafvoersystemen en verhelpen wij diverse problemen met uw riolering.

Riolering

Wanneer uw riolering niet goed is ontworpen en/ of geïnstalleerd, kan dit een dagelijkse ergernis worden. Bakker Installatietechniek heeft de loodgieter in huis die de kennis en kwaliteit bezitten uw problemen hiermee te verhelpen. Zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Ook voor verstoppingen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er met de juiste apparatuur voor dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen is.

aanpassingen1eopzet-101120_pagina_2_afbeelding_0002.jpg
item_foto_45.jpg

Hemelwaterafvoersystemen

Wanneer een hemelwaterafvoersysteem niet goed wordt aangebracht, kan dat leiden tot het ineenstorten van gebouwen. Een goed aangebracht hemelwaterafvoersysteem voorkomt veel ellende. Wij kunnen ook controleren of uw dak voldoet aan de laatste eisen betreffende noodoverlaten.

Waterleidinginstallaties

Ook voor het ontwerpen en installeren van koud- en warmwaterleidingen bent u bij Bakker Installatietechniek aan het goede adres. Een luxe badkamer met whirlpool en/of een douchetempel valt of staat met een goed aangelegde waterleidinginstallatie.
 Door onze jarenlange ervaring zijn wij tevens de juiste partner voor legionellapreventie. Wij verzorgen legionella risicoanalyses, tekeningen en logboeken.

waterleidinginstallaties.jpg
1548769561-adobestock188442444.jpeg

Gasinstallaties

Onder loodgieter werkzaamheden valt ook het installeren en controleren van gasinstallaties. Naast het ontwerpen en aanleggen van gasinstallaties zorgen wij ook voor de keuring van deze installaties. De veiligheid en kwaliteit van een gasinstallatie is voor iedereen belangrijk.

Sanitair

Bakker Installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, ontwerpen en repareren van sanitair. Wij installeren sanitair voor zowel de zakelijke als de particuliere gebruiker. Van het installeren van een enkele kraan tot en met een complete badkamers in uw woning; Bakker Installatietechniek beschikt over ruime ervaring en expertise.

Wij kunnen in samenspraak met u een ontwerp maken voor een nieuwe badkamer en/ of toilet. Daarnaast kunnen wij aanpassingen aanbrengen in uw huidige sanitair: uw toilet of badkamer. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van ergonomisch sanitair.

Daarnaast kunnen wij volledige sanitaire ruimtes plaatsen in bedrijfsgebouwen. Bakker Installatietechniek levert sanitair in samenwerking met diverse sanitair toonzalen in de regio. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zullen onze mensen met u overleggen. Wij adviseren u over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden. Hierdoor bent u jarenlang tevreden over uw badkamer en toilet.

sanitair.jpg

Dakbedekken

De eisen die aan dakdekken worden gesteld nemen toe. Hierdoor wordt de rol van de dakdekker steeds belangrijker. Bakker Installatietechniek heeft in de afgelopen decennia brede vakkennis en ervaring opgebouwd in het dakdekken. Wij leveren uitsluitend dakbedekking systemen die voldoen aan de strengste eisen. Om een duurzame waterdichtheid van uw dak te kunnen waarborgen is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Doordat onze medewerkers steeds worden bijgeschoold, blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dakdekken.

Naast dakdekken brengen wij ook dakisolatie aan bij nieuwbouw of renovatie van platte daken. Bakker Installatietechniek maakt gebruik van diverse vormen van dakdekken: Bitumen dakdekken, koper, zink- en leiwerk.

logo

Onze storingsdienst is voor spoedstoringen 24/7 bereikbaar op: 06-25494049

Elektrotechniek

Wij zijn aangesloten bij

Image
Image
Image